OGİAD'ın Üye Sayısı Artıyor

Osmaniye Genç İşadamları Derneği'ne (Ogiad) Üye Olan 10 İşadamına, Düzenlenen Törenle Rozetleri Takıldı.

10 işadamının derneğe üye olması nedeniyle düzenlenen törende bir konuşma yapan OGİAD Başkanı Serdar Kılıç, Osmaniye bölgesindeki genç işadamlarını dernek çatısı altında toplamaya devam ettiklerini belirterek, "Üyelerimizi en iyi şekilde yönlendirmek, çağın gelişmelerine ayak uydurmak için yeni teknolojik bilgileri, iş yasalarını, sermaye artırımı bültenleri hakkında bilgilendiriyoruz. OGİAD’ın hedefi; iyi bir teşkilat yapısıyla kendini geliştirmek, resmi iş kurumları ve diğer derneklerle işbirliği yaparak yeni projeler hazırlamak, bu projeleri olgunlaştırarak genç işadamlarına sunmaktır” dedi.

Kılıç, derneğin faaliyetleri ile ilgili şunları söyledi:

"Düzenlenen fuarlar hakkında bilgi edinmek ve bu fuarlara katılımı sağlamak için üyelerimize bilgiler sunmaktayız. Ticaret ve sanayi odaları, borsalar, vakıflar ve dernekler ile yeni bir işbirliği yaparak, OGİAD üyelerinin menfaatlerini korumak ve bu tüzel kuruluşlar hakkında bilgi sunmaktayız. OGİAD, sosyal ve kamu yararına faaliyet olarak; Dernekler Yasası kapsamında eğitim amaçlı kurslar açar ve burslar verir. Ağaçlandırma çalışmaları yapar. Hayır faaliyetlerinde bulunur. Konser ve diğer faaliyetlerde öncülük eder. Yurt içi geziler düzenler. Eğitim amaçlı dershane ve okul açılmasında öncülük yapar."

OGİAD’ın GÜNSİAF kurucu üyesi ve TUSKON üyesi olduğunu da belirten Kılıç, “OGİAD, 2005 yılında konfederasyonumuz TUSKON’un kurulması ile yurt dışına açılımda bulunmuştur. Ayrıca çiftçiye, sanayiciye, esnafa odaklı, gelişmeye ve büyümeye yönelik seminerler düzenlemekteyiz. Kalifiye eleman yetişmesi için kurslar açmaktayız. OGİAD; çalışkan, dürüst ve seviyeli olarak çalışmalarını sürdürmekte, bu gücü üyelerinden almaktadır. Hep birlikte ideallerimizi gerçekleştirmek, Osmaniye’yi ve ülkemizi daha ileriye götürmek ve ivme kazandırmak bizim kaçınılmaz görevimizdir” şeklinde konuştu.

Kılıç, daha sonra derneğe yeni katılan Mustafa Yalçın, Aydin Gürhan, İbrahim Nergiz, Hakkı Tuncer, Turgut Kaya, Ali Çiftçi, Gökmen Gök, Ali Capar, A.Zekeriya Davarcı ve Murat Sert’e dernek rozetlerini taktı.

Dernek Başkanı Serdar Kılıç, son katılımlarla birlikte derneğin üye sayısının 95'e ulaştığını bildirdi.

(ACK-MT-MT-Y)

28.01.2008 16:09 TSİ (İhlas Haber Ajansı) 28.01.2008