www.tuskon.org | TUSKON en page d’accueil | Ajouter aux favoris
TUSKON dans la presse

Ilgınlı İşadamları Yeni Pazarlara Açılmak İçin TUSKON Çatısı Altına Girdi

Konya`nın Ilgın ilçesinde faliyet gösteren Ilgın Sanayici ve İş Adamları Derneği(ISİAD), kuruluş amaçlarını anlatmak için tanıtım toplantısı düzenledi. İpek Termal Sosyal Tesisleri`ndeki toplantıya Anadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu(ANSİFED) Genel Sekreteri Celal Güneş ve çok sayıda davetli katıldı.

ISİAD Başkanı Hasan Teke, ticarette çıkan problemlerin çözülmesi ve dünyada gelişen ticaret ortamında Ilgınlı iş adamlarının yerini alması için çalıştıklarını söyledi. ISİAD`ın yeni açılmasına rağmen 17 üyeye ulaştıklarını ifade eden Teke, ` Ilgınlı iş adamlarını tüm dünyada yapılan fuar ve faaliyetlerden haberdar edebilmek ve katılmalarını sağlamak amacı ile ANSİFED ve Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu`na (TUSKON) üye olduk. Yapılan organizasyonlar ve fuarlara katılacak olan iş adamlarımızın kısa sürede kendilerini geliştireceklerini ve kendi sektörlerindeki gelişmeleri takip ederek kalkınacaklarını umut ediyorum.` dedi.

ANSİFED Genel Sekreteri Celal Güneş de iş adamlarının, dünyada yaşanan küresel kriz yüzünden morallerini bozmamalarını, bunu en iyi şekilde değerlendirip avantaja çevirmenin yollarını araması gerektiğine vurgu yaptı. Güneş, `Türkiye bu krizden en az etkilenen ülkelerden biri olmuştur. Dış ülkelerde değer kaybeden şirket hisselerini ülkemizde bulunan yatırımcılar düşük fiyattan alabilirler. Aslında krizler bazen avantaja dönüşebilir. Bizler morallerimizi yüksek tutup isabetli kararlar verip bu krizlerden en az zarar ile çıkmasını bilmemiz gerekir.` dedi. Daha sonra bir sunum yaparak ANSİFED ve TUSKON`un faaliyet alanlarından ve düzenledikleri ticaret köprülerinden bahsetti.

2008-10-16 CİHAN

Autres informations

Mission d’Affaires en Côte d’Ivoire et au Bur...
  Sommet Afrique-Turquie