HÜRSİAD “Pazarlama Elemanı Yetiştirme Kursu”Açıyor

Hür Sanayici ve İş adamları Derneği (HÜRSİAD) Pazarlamada Nitelikli Eleman sıkıntısı çeken Firmalara yönelik istihdam amaçlı MEB onaylı sertifikanın verileceği “Pazarlama Elemanı Yetiştirme Kursu”Açıyor.

HÜRSİAD Genel Sekreteri Orhan ÖZDÜLKAR yaptığı açıklamada “GAP Eylem Planı kapsamında sosyal gelişmenin sağlanmasına yardımcı olmak üzere Sosyal Destek Programı (SODES) destekli ve Satış ve pazarlama elemanı yetiştirmeyi hedefleyen proje çerçevesinde düzenlenen kursa, iki kur şeklinde 36 işsiz katılacak ve yaklaşık 8 ay sürecek olan, pratik ve teorik olarak yapılacak eğitimler verilecek olup bu kapsamda istihdam amaçlı açacağımız kursumuza bu konuda eğitim alıp iş bulmak isteyen işsiz,18–35 yaş arası ve en az lise mezunu işsizlere yönelik bay ve bayan elemanlara verilecek olan kursumuza katılmak isteyenlerin ücretsiz faydalanacağını belirten Özdülkar detaylı bilgiyi dernek merkezimizden alabilirler.”dedi.

Özdülkar, “Nitelikli eleman yetiştirme açısından açılan bu tür kursların önemi büyüktür. G.Antep üreten ve ürettiğini satabilen bir il olma yolunda hızla ilerlemektedir. Firmaların ellerindeki mallarını satabilmeleri için satış ve pazarlama konusunda yetişmiş çok sayıda elemana ihtiyaç duydukları bilinen bir gerçektir. İstihdam ve pazarlama konusunda çok önemli olduğunu düşündüğüm bu kursun hazırlanmasında katkıları olan G.Antep Valiliğine, Özel İdare Genel Sekreterliğine teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi.