HÜRSİAD Yönetimi, Yeni Seçilen Gaziantep Ticaret Odası, Gaziantep Sanayi Odası ve Gaziantep Ticaret Borsası Yönetimine Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Hür Sanayici ve İş Adamları Derneği (HÜRSİAD) yönetimi, yeni seçilen Gaziantep Ticaret Odası (GTO),Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

HÜRSİAD Başkanı Mehmet Taşdemir ziyarette yaptığı konuşmada, yeni görev süresinde Koçer ve ekibine başarılar diledi. Gaziantep’in ülke ekonomisindeki yerine vurgu yapan Taşdemir, “Hiç şüphesiz bunda Gaziantep Sanayi Odası’nın yapmış olduğu çalışmaların katkısı büyük. Sayın Başkan önderliğinde bu katkıların artarak devam edeceğine yürekten inanıyorum” dedi.
GSO Başkanı Koçer de, üretimin Türkiye için çok önemli olduğunu vurguladı. Koçer, GSO olarak hedeflerinin, üretim ve istihdam adına çok daha büyük başarılara imza atmak olduğunu söyledi. HÜRSİAD’a bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim."dedi.

GTO Başkanı Mehmet Aslan, oda olarak iş adamlarının örgütlü olması için çaba gösterdiklerini ve toplum yararına her türlü örgütlenmeye destek verdiklerini söyledi.

Oda olarak tüm sivil toplum kuruluşları ile ayağı yere basan çalışmalarda işbirliği içerisinde hareket etmeye hazır olduklarını ifade eden Aslan, şunları söyledi: "Sivil toplum örgütlerinin görevi, hiç kimsenin tesiri altında kalmadan sıkıntıları söylemektir. Bu ülke hepimizin ve bizlerin toplum yararına yapacağı çalışmalar yine toplumun geleceği için büyük önem taşıyor. Birçok konuda toplumun önünü açmalı ve onlara önderlik etmeliyiz. HÜRSİAD ilimizin önde gelen sivil kuruluşlarından çalışmalarınızda başarılar diler ziyaretinizden dolayı yönetimim adına teşekkürlerimi sunarım." dedi.

Gaziantep Ticaret Borsası Başkanı Ömer ÇELİK ise bizi tekrar bu göreve layık gören herkese teşekkür ederim ben ve yönetimim borsamızın çıtasını daha yükselterek üyelerimize en güzel hizmeti sunmak bu ziyaretinizden dolayı tüm HÜRSİAD üyelerine ve yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi.