HÜRSİAD'dan Ürdün’e Çıkartma

Kriz Sebebiyle Daralan İhracat Pazarlarına yeni arayışlar için İşadamlarından Ortadoğu açılan Kapı ÜRDÜN’e Çıkartma yapma hazırlığında Oyun Alanımız Tüm Dünya Sloganıyla Yoluna Devam Eden HÜRSİAD Üyelerini Dünyaya Açmaya devam ediyor.

Hür Sanayici ve İş Adamları Derneği (HÜRSİAD) Genel sekreteri Orhan Özdülkar yaptığı yazılı açıklamada, “Biz dernek olarak devamlı üyelerimize yeni pazarlar oluşturma irtibat sağlama kurucu üyesi olduğumuz TUSKON kanalıyla dış ticaret köprülerine katılmalarını sağlama adına faaliyetlerimiz devam ediyor önümüzdeki günlerde yapacağımız Ürdün gezimizde de hedefimiz bu daralan ekonomimiz ve pazarlara yeni pazarlar ekleme adına böyle bir ticari geziyi organize ediyoruz.”dedi. Özdülkar “Ürdün hemen yanı başımızda ve Ortadoğu’ya açılan kapı olması hesabıyla Ürdünü önemsiyoruz gezimizde farklı sektörlerden üyelerimiz katılacak olup bu ziyaretimizde Ürdün
Ticaret Odası üyeleri, Ürdün Yatırım Bakanlığı üyeleri ve Ürdün Türkiye Büyük Elçiliği'nde görüşmeler gerçekleştireceğiz ve üyelerimiz sektörleriyle ilgili ikili görüşmeler organize etmeye çalışacağız. Ayrıca üyelerimizle Şam ve Amman da tarihi ve kültürel mekanlarıda ziyaret edeceğiz dolu dolu bir program hazırladık .”dedi.