Adıyaman Sanayici ve Genç İşadamları Derneği`nin (ASGİAD) Yeni Başkanı Fatih Bilgiç Oldu

Gerçekleşen olağanüstü genel kurulda, yeni başkan adayı Fatih Bilgiç, yapılan seçimde oybirliğiyle başkanlığa seçildi.

On bir kişiden oluşan tek listeyle gidilen seçimde Başkan Fatih Bilgiç, Başkan Yardımcısı Mahmut Dost oldu. ASGİAD Yönetim Kurulu Başkanlığı`na seçilen Fatih Bilgiç, kendinden önceki Başkan Ahmet Adıyaman`a, yönetim kurullarına ve ASGİAD üyelerine yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Kendisine ve yönetimine gösterilen güvene layık olabilmenin çabasında olacağını kaydeden Bilgiç, `ASGİAD olarak hedefimiz Adıyaman ve ülke için faydalı olabilmek. Bu doğrultuda, inanç, düşünce, ifade ve teşebbüs hürriyetlerinin tam olarak tatbiki, ahlaki ve manevi değerlerin ön planda tutulması genel ve temel prensiplerimizin en başında gelmektedir.` dedi.

Çatı kuruluşları TUSKON ve bağlı bulundukları federasyon GÜNSİAF`in yol göstericiliğinde yeni projelerle Adıyaman`ın kalkınması için çalışacaklarını vurgulayan Bilgiç, `Özellikle oluşumuna yakın geçmişte gittiğimiz sektörel komiteler ve hizmet komisyonları, bu hedefimizin iki önemli kilometre taşını oluşturmakta.Otomotivden inşaata, tekstilden gıdaya kadar sektör ve hizmet dalını oluşturan komitelerimiz aracılığıyla hem ASGİAD`ın iş dünyasındaki kurumsal imajını pekiştirmeyi, hem de üyelerimizin ekonomik ve sosyal kalkınmışlıklarına katkı sağlamayı hedefliyoruz.` diye konuştu.

Seçim sonrasında oluşan yeni yönetim ilk toplantısını gerçekleştirdi.

2009-12-12 CİHAN