Meral, Yeniden TUSKON Başkanı Seçildi

Rızanur Meral, Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçildi. TUSKON'un 4. Olağan Genel Kurulu'nda, konuşmaların ardından seçimlere geçildi. TUSKON'un 700 delegesinden 507'sinin katıldığı genel kurulda, yönetim, denetleme ve disiplin kurulunun asil ve yedek üyeleri oy birliğiyle seçildi. Daha sonra bir araya gelen yönetim kurulu üyeleri, Yönetim Kurulu Başkanlığına Rızanur Meral'i yeniden getirdi. Bu arada, 21 kişilik yönetim kurulu asil üyeleri arasında, Osman Nakiboğlu, Osman Reis, Ömer Faruk Kavurmacı, Şükrü Boydak da yer aldı. Genel kurulun ardından bir teşekkür konuşması yapan Rızanur Meral, "Türkiye'ye, Türk iş dünyasına yakışır, seviyeli, coşkulu bir genel kurul oldu. Türkiye'nin bizden beklediklerini inşallah yerine getiririz. TUSKON bizim ülkemizde olsaydı' dedi. Bu önemli sorumluluğu taşırken daha dikkatli, daha gayretli, daha titiz olmamız gerekiyor" diye konuştu. Meral, "Biz her zaman olumlu düşünüyoruz, olumlu bakıyoruz, olumlu hareket ediyoruz. İnsanlarımıza ümit pompalıyoruz, ümit aşılıyoruz. Bu yönümüzle insanları canlı ve diri tutuyoruz. İş dünyasındaki başarının ön şartı motivasyondur. TUSKON olarak biz bunu sağlamaya gayret ediyoruz" değerlendirmesini yaptı.

Brezilya Cumhurbaşkanı'nın Türkiye ziyareti sırasında, ülkenin Dışişleri Bakanlığı yetkilileri 'Keşke

MİLLİYET 01.04.2012