Basında TUSKON

TİM Başkanı Satıcı ne dilek tuttu?
TİM Başkanı Satıcı, KAYSO Başkanı Mustafa Boydak'la Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak'ın arasına girdi. Öyle bir dilek tuttu ki....
22 Ocak 2007 Pazartesi 14:00

TUSKON'un davetlisi olarak haftasonu Kayseri'deydik. Hilton Oteli'nde yapılan geceye Kayseri'li sanayiciler büyük ilgi gösterdi. TİM Başkanı Oğuz Satıcı'da Kayseri'li sanayicilerle birlikteydi.

Toplantı sonrası TİM Başkanı Satıcı'yla KAYSO Başkanı Mustafa Boydak ve Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak'ın arasına girdi.

Bize poz verdi. Bu arada Satıcı, "İki Boydak'ın arasına girdim. Hemen bir dilek tutatyım. Mutlaka kabul olur" dedi. Mustafa Boydak, Oğuz Satıcı'nın kulağına, bir dilek fısıldadı. "Tamam o dileği tuttum" diyen Satıcı, ancak tüm ısrarlarımıza rağmen tuttuğu dileği açıklamadı. Bizde, Satıcı'nın tuttuğu dileği Mustafa Boydak'dan öğrendik. Mustafa Boydak, Oğuz Satıcı'ya , "Allah sana da bana da çok para versin" demiş. Satıcı'nın da bu dilek çok hoşuna gitmiş.

Bakalım, dileğin tutup tutmadığını önümüzdeki dönemde göreceğiz.

İŞTE GECEDEN KARELER

Mustafa, Hacı ve Memduh Boydak TUSKON Başkanı Rızanur Meral ve Mustafa Günay'la birlikte.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, şeHhre 13 ayda süper bir alışveriş merkezi yapan Süleyman Çetinsaya'ya teşekkür etti, yeni yatırım beklediklerini iletti.

Kayserili sanayiciler, KAYSO Başkanı Mustafa Boydak'a her fırsatta sorunlarını iletiyor. Başkan da sanayicilerle yakından ilgileniyor.

İki başkan bol bol konuştu. Rızanur Meral'le Mustafa Boydak'ın samimi halleri böyle yansıdı.

Memduh Boydak'la Şükrü Boydak. Memduh bey yoğun çalışmadam dolayı, geceye gelirken tıraş olamamış. Ancak mazareti var, "Şimdi moda kirli sakal. Bizde modaya uyduk" diyor.

Kayserili genç sanayiciler, emin adımlarla ilerliyor