Merzifonlu İşadamlarından Avrasya Çıkarması

Merzifon Sanayici ve İşadamları Derneği (MESİAD), Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) tarafından düzenlenen Türkiye Avrasya 2. Dış Ticaret Köprüsü zirvesine 6 işadamı ile katıldı.

TUSKON'un organize ettiği 2. Avrasya Dış Ticaret Zirvesi'ne katılan MESİAD üyeleri, bir çok yabancı ülkenin işadamıyla iş görüşmelerinde bulunma fırsatı elde etti. TUSKON tarafından düzenlenen 1. Avrasya programına katılarak tecrübe kazanan Merzifonlu işadamları, ikinci program olan Türkiye-Avrasya Zirvesi'nde önemli iş bağlantıları kurdular.

MESİAD Genel Sekreteri Tahsin Kızıltaş, Avrasya Zirvesi'nin Merzifonlu işadamları adına çok verimli geçtiğini söyledi. Merzifonlu işadamlarının ticari bağlantılarını artırmak ve Merzifon'a yeni sanayi kollarını kazandırmak için daha önce de Avrasya Zirvesi'ne katıldıklarını ifade eden Genel Sekreter Kızıltaş, "Merzifonlu işadamlarımızla Tuskon tarafından düzenlenen Avrasya zirvesine katıldık. Üyelerimiz çok ciddi iş görüşmelerinde bulundular. Merzifon'un ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacak görüşmeler ve toplantılar oldu. Tuskon'a böylesine organizasyonlar yaptığı için teşekkür ediyorum" dedi.