HÜRSİAD'ın Yeni Yönetimi, Kamçı ve Güzelbey'i Ziyaret Etti

Hür Sanayici ve İşadamları Derneği (HÜRSİAD) Başkanı Mehmet Taşdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey'i ziyaret etti.

Yapılan olağanüstü kurulda seçilen yeni yönetim ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Taşdemir ve yönetim kurulu üyeleri ilk olarak Vali Süleyman Kamçı'yı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kamçı, "Sivil toplum kuruluşları çok önemli. Daha önce çalıştığım yerlere bakıldığında ilimizde sizin gibi duyarlı tüm toplumsal gelişmelerde etkin rol oynayan dernek sayısı çok azdı. İlimizde ise dernekçilik çok iyi. HÜRSİAD'ı basından takip ettiğim kadarıyla yurt içi ve yurtdışı gezileri olsun; sosyal aktiviteler olsun hep ön planda olan bir derneğimiz." diye konuştu.

Dernek yöneticileri daha sonra Asım Güzelbey'i makamında ziyaret etti. HÜRSİAD'ın şehre yıllardır hizmet eden ve çok faydalı olduğuna inandığı bir dernek olduğunu belirten Güzelbey, "Özellikle TUSKON kurucu üyesi olması itibariyle de küreselleşen dünyamızda iş adamlarını dünyaya açan ticaret köprüleri organize etmesi takdire şayandır. Ben yeni yönetimi tebrik eder başarılarının devamını dilerim. Umarım sizin gibi yapıcı, duyarlı ve hakikaten ilimize ve ülkemize faydalı hizmetlerde bulunan sivil toplum kuruluşlarının sayısı artar." dedi.

HÜRSİAD Başkanı Mehmet Taşdemir de, dernek olarak Gaziantepli iş adamlarına, şehrin ve ülkenin kalkınması adına sosyal ve ekonomik faaliyetleri artırma gayretinde olduklarını belirtti. (Cihan Haber Ajansı) 10.01.2008 19:41