Yapı sektörü zirvede buluşuyor

İş Hayatı Dayanışma Derneği (İŞHAD) ve BUGÜN gazetesi, yapı sektöründeki yeni fırsatları ele alan bir toplantıda inşaat ve gayrimenkul sektörünü bir araya getiriyor.

İŞHAD Başkanı Recep Ekşi, II. Yapı Sektör Toplantısı’na Suudi Arabistan, Katar ve Almanya’dan gayrimenkul şirketlerinin katılacağını söyledi. Ekşi “Ekonomiye yakın duruşu ve okuyucu kitlesinin kalitesi nedeniyle programı BUGÜN ile birlikte organize etmeyi tercih ettik” değerlendirmesinde bulundu.

16 Ocak Çarşamba günü, İstanbul Grand Cevahir Otel’de düzenlenecek etkinliğin birinci bölümünde “Yapı Sektör Gelişimi ve Fırsatlar” paneli düzenlenecek. Panelde Uzunlar İnşaat’tan Numan Uzun, Oflas İnşaat’tan Vedat Oflas’ın yanı sıra Albayraklar ve Ekşioğlu’nun da aralarında olduğu 12 firmanın temsilcileri konuşacak. Program, Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım’ın konuşmacı olduğu ve yapı sektöründen 300 işadamının katılacağı “Konut Geliştirme ve İstanbul Merkezli Yeni Yaklaşımlar” başlıklı yemekli bir toplantı ile sürecek.

İŞBİRLİĞİ FIRSATLARI OLUŞTURUYORUZ

İŞHAD Genel Sekreteri Oğuzhan Dirican, düzenledikleri organizasyonlarla yapı sektöründeki üyeleri arasındaki işbirliğini geliştirmeyi amaçladıklarını söyledi. Dirican “Yapı sektörüne mensup 120 üyemiz var. Bu üyelerimizin yurtiçi-yurtdışı bağlantılarını geliştirip kalkınmalarını hedefliyoruz. İş adamlarının birbirine çok ihtiyacı var” dedi.

Bugün